suruburi autoforante

SURUBURI AUTOFORANTE 🔩 Furnizori, distribuitori, importatori suruburi autoforante

Suruburi Autoforante Tigla Bilka

BDM ROOF SYSTEM SRL - BUCURESTI
SURUBURI AUTOFORANTE BILKA 4.8X20 mm se folosesc pebtru prinderea tiglei si a accesorilor acestor. Surunuri sunt 250 BUC/CUTIE si se gasesc intr-o gama larga de culori.

Suruburi Autoforante Bilka 4.8X35 Mm

BDM ROOF SYSTEM SRL - BUCURESTI
SURUBURI AUTOFORANTE BILKA 4.8X35 mm - 250 BUC/CUTIE Se folosesc la prinderea tiglelor si a accesoriilor.
Membru
GOLD
 

Suruburi Autoforante de la EBAC TEHNIC TOOLS

ARGES
SURUBURI,AUTOPERFORANTE ,SAIBE ,PILITE ,SURUBSURUBURI,AUTOPERFORANTE ,SAIBE ,PILITE ,SURUB DE PANOU SANDWICH ,DIBLURI ,ANCORE DE FIXARE

Suruburi Autoforante Cu Cap Vopsit In Culori - Suruburi

SC RUBITEK SRL - MURES
uruburi autoforante cu cap vopsit n culori RAL......

Suruburi Autoforante Pvc de la SC METALBAC INTERNATIONAL SRL

CONSTANTA
Importator de suruburi si organe de asamblare pentru tamplarie al si pvc,suruburi pentru lemn si pal,suruburi pentru acoperisuri, livrare in toata tara prin curier,gratuit in judetele constanta, calarasi si ialomita.
 • suruburi autoforante pvc
 • suruburi autoforante aluminiu
 • suruburi autoforante pvc constanta
 • suruburi autoforante aluminiu constanta
 • suruburi pal constanta
 • suruburi pal

Suruburi Autoforante, Din 7504 K P N

SURUB EXPERT SRL - ALBA
Suruburi autoforante, DIN 7504 K P N, diverse aplicatii

Suruburi Autoforante Poliester Pentru Tigla Metalica

SC M LUCIANO SRL - TIMIS
Compania noastra ofera Suruburi autoforante poliester pentru tigla metalica. Avem sediul in judetul TIMIS.

Suruburi Autoforante - Accesorii Acoperisuri

WAHO SYSTEMS SRL - BUZAU
Oferta speciala Suruburi Autoforante - Accesorii Acoperisuri, categoria Accesorii Acoperisuri de la WAHO SYSTEMS SRL.

Suruburi Montaj Ferestre Hi Low Si Autoforante - Suruburi

SURUB EXPERT SRL - ALBA
Suruburi montaj ferestre, HI LOW si autoforante.... hi low, montaj, autoforant
Membru
GOLD


5 / o recenzie
 

Suruburi Autoforante de la STRIM METAL SRL

BUDESTI, VALCEA
SC STRIM METAL SRL este o socitate cu capital integral romanesc. Ne ocupam cu distributia de organe de asamblare, suruburi, piulite, feronerie.
 • suruburi autoforante
 • suruburi autoperforante
 • suruburi autofiletante
 • suruburi cap torbant
 • suruburi cap torx
 • suruburi montaj
Magazinul si depozitul nostru sunt situate in comuna Budesti, langa Ramnicu Valcea la iesirea din oras spre Pitesti.

Capace Mascare Pentru Suruburi Autoforante Cu Cap Hexagonal

SC RUBITEK SRL - MURES
Capace mascare SW8 i SW10 vopsite n culori RAL, folosite pentru mascarea suruburilor autoforante cu cap hexagonal, pentru acoperisurile de tabla.......

Surub Autoforant Cu Cap Bombat Din7504N

ENKIKO PROD SRL - CLUJ
Compania noastra ofera Surub autoforant cu cap bombat DIN7504N din categoria Produse.

Suruburi Autoforante de la SC PENTAGON SRL

GALATI
Otopeni, Constanta, Tulcea, BrailaProgram de Lucru: Luni-Joi 08. Furnizor national de materiale abrazive, masini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat si tractiune, echipamente de masurare pentru constructii si industrie, organe de asamblare, scule, unelte si accesorii.

Suruburi Autoforante Colorate

RAIKKO GRUP MONTAGE - BRASOV
SE FOLOSESC LA PRINDEREA ELEMENTELOR DE ACOPERIS

Suruburi Autoforante de la SC POLNEBO SRL

Pitesti, PRAHOVA
Polnebo este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich folii anticondens, jgheaburi si burlane cat si ferestre de mansarda.

Suruburi Autoforante de la ENIGMA

CONSTANTA
Societatea noastra dispune permanent de stocuri de materiale cu livrare imediata. Societatea noastra are 16 ani de experienta in distribuirea panourilor pentru hale.

Profile De Fatade

ENIGMA - CONSTANTA
Profile de fatade, comercializare elemente de etansare si fixare (suruburi autoforante, benzi de etansare, benzi metalice, spuma poliuretanica
La constructia acoperisurilor pentru tabla tip tigla si nu numai folosim suruburi autoforante cu garnitura care au capatul hexagonal. Se dinsting usor datorita capatului autoforant pe care il puteti vedea in poza de mai jos. Suruburile pentru pentru tabla si pentru panourile sandwich au la capat o garnitura care impiedica patruderea umezelii care duce la…..

Suruburi Autoforante de la WAHO SYSTEMS SRL

BUZAU
Suruburile autoforante livrate de companie provin de la producatori din Europa si Asia iar foliile, de la renumiti producatori din Europa - Marma si Lenko. Compania distribuie o gama completa de accesorii pentru acoperisuri: jgheaburi / burlane din otel prevopsit, suruburi autoforante pentru tigle metalice / hale industriale, folii / membrane anticondens, folii pentru fundatii, ferestre de mansarda si trape de acces pe acoperis, coame rotunde si borduri din tabla plana prevopsita etc.

Suruburi Autoforante de la SC ENO TOOLS SRL

Campina, PRAHOVA
Totodata incercam sa transferam clientilor cat mai multe din cunostintele noastre, astfel incat acestia sa obtina cat mai multe beneficii din colaborarea cu firma noastra. Partener cu renume international cu care colaboram deasemenea cu succes in ceea ce priveste intreaga gama de organe de asamblare si aici enumeram organe de asamblare din inox A2 si A4 si organe de asamblare speciale este firma Bossard LTD Elvetia.
 • suruburi autoforante
 • suruburi autofiletante
 • suruburi cu cap crestat
 • suruburi
 • suruburi cu cap hexagonal
 • piulite cu autoblocare
Cu un personal de numai opt persoane, firma noastra are capabilitatea si resursele necesare pentru a acoperi ( in gama de produse importate direct sau distribuite ) cerintele pe care le are o firma din Romania indiferent de marimea sau exigentele acesteia.

Suruburi Autoforante de la SC SURSAL SA

Medgidia, CONSTANTA
Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. Nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine.

Suruburi Autoforante Cu Garnitura Epdm Pentru Tabla Sau Panouri

ITT CONSUMABILE INDUSTRIAL.. - ILFOV
Organe standard de asamblare si fixare conform DIN, autoforant DIN 7504 K cu saiba EPDM, 12 mm, suruburi pentru lemn.
Pret: negociabil

Suruburi Autoforante de la SC MILO RETAIL SRL

timisoara, TIMIS
Milo Retail-distribuitor autorizat de accesorii pentru acoperis din Timisoara, cu vechime de peste 10 ani in domeniu si produse varitate la calitate superioara ! Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de nMilo Retail-distribuitor autorizat de accesorii pentru acoperis din Timisoara, cu vechime de peste 10 ani in domeniu si produse varitate la calitate superioara ! Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intreb

Suruburi Autoforante de la SEA ROMANIA SRL

BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI
Compania noastra ofera: solutii pentru fixare, organe de asamblare, accesorii pentru mobila, feronerie pentru binale, scule, materiale pentru constructii, unelte pneumatice, elemente de fixare, feronerie mobila, feronerie usi, feronerie ferestre, folie strech, banda adeziva, banda polipropilena, masini legat banda polipropilena, capsator etichete, suruburi autoforante, balamale usi, butoni mobilier si accesorii pneumatice.

Suruburi Autoforante de la SC ULTRAKRAFT SRL

BUCURESTI
Firma comercializeaza produse de buna calitate si vine in intampinarea clientilor pentru orice solicitare de materiale de constructii, finisaje, lucrari de constructii civile si industriale.

Suruburi Autoforante de la SC METALICA PRO VEST SRL

CONSTANTA
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in lumina, judetul constanta.
 • suruburi autoforante
 • garnituri etansare
 • burlane
 • tabla cutata
 • panouri sandwich
 • burlan canalizare
Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Surub Autoforant Cu Clema Zincata Pentru Fixare Panouri Bordurate

SC AGER NOVA PROD SRL - ARGES
Sistem complet pentru fixare gardului din panouri bordurate pe tevi rotunde sau rectangulare, uilizand : bride, cleme, coliere, suruburi, Suruburi autoforante, Sistemul este format din : Surub autoforant + Clema de prindere. Surub + clema de prindere -..

Suruburi Autoforante de la NICA PROD CONSTRUCT 95 SRL

BUCURESTI
Atelierul de injectie este dotat cu 22 masini BATTENFELD, forta de inchidere 50 t 200 t, injectind anual peste 400 t materie prima. Echipa noastra din sediul central din Bucuresti are peste 10 ani de experienta in procesarea masei plastice.
 • suruburi autoforante
 • dibluri autoforante
 • suruburi lemn
 • suruburi cap hexagonal
 • dibluri gips carton
 • dibluri polistiren
Produsele noastre sunt cunoscute astazi pretutindeni in Romania: DIBLURI FIXAT IZOLATIE CU POLISTIREN, DISTANTIERI PT FIER-BETON, DISTANTIERI PT GRESIE si FAIANTA, DIBLURI CUI PERCUTIE, CUIE PT BETON, PLASA SI BANDA FIBRA STICLA, PLASA SCHELA, etc.

Suruburi Autoforante de la SC ARROWELD SRL

Alba Iulia, ALBA
Surub center vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta bogata de suruburi, piulite si alte organe de asamblare. La cerere produsele se pot livra protejate suplimentar impotriva coroziunii prin: brunare termica sau chimica, zincare electrolitica cu pasivare galbena sau zincare termica.
 • suruburi autoforante
 • suruburi torbante
 • suruburi autofiletante
 • surub autoperforant
 • suruburi pas fin
 • suruburi inalta rezistenta
Tratamentul termic este aplicat in conformitate cu normele ISO 898/1 respectiv ISO 898/2, corespunzator grupei de caracteristici mecanice.

Cos De Gunoi Cod 974

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi COD 974: 24 elemente din lemn de fag; 48 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 50 L Elementele metalice din care este compus Cosul de gunoi COD 974 sunt vopsite in camp electrostatic, pentru a as..

Cos De Gunoi Cod 973

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi cu capac COD 973: 20 elemente din lemn de fag; 40 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 50 L Elementele metalice din care este compus Cosul de gunoi cu capac COD 973 sunt vopsite in camp electros..

Cos De Gunoi Cu Scrumiera Cod 959

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi cu scrumiera COD 959: Structura metalica din platbanda de 25x3mm; 1 scrumiera metalica; 20 elemente din lemn de fag; 40 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 30 L Elementele metali..

Cos De Gunoi Cod 968

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi COD 968: 20 elemente din lemn de fag; 40 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 50 L Elementele metalice din care este compus Cosul de gunoi COD 968 sunt vopsite in camp electrostatic, pentru a as..

Cos De Gunoi Cod 968

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi COD 968: 20 elemente din lemn de fag; 40 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 50 L Elementele metalice din care este compus Cosul de gunoi COD 968 sunt vopsite in camp electrostatic, pentru a as..

Cos De Gunoi Cod 956

SC YGROCRIS DORALLY STEEL .. - OLT
Elemente componente Cos de gunoi COD 956: Structura metalica din platbanda de 25x3mm; 1 scrumiera metalica; 20 elemente din lemn de fag; 40 suruburi autoforante; 1 recipient metalic 30 L Elementele metalice din care e..

Suruburi Autoforante de la SC RULMENTI SURUBURI SRL

Cluj Napoca, CLUJ
Firma sc rulmenti suruburi srl si-a inceput activitatea in ianuarie 1998, inregistrat la camera de comert sub numarul j12/131/28.

Suruburi Autoforante de la SURUB EXPERT

Alba Iulia, ALBA
Suruburi toata gama, suruburi si piulite pentru constructii metalice,suruburi si organe de asamblare speciale,suruburi si piulite din inox , suruburi si piulite cu pas fin sau grupe tari 10.