suruburi autofiletante tabla

SURUBURI AUTOFILETANTE TABLA 🔩 Furnizori, distribuitori, importatori suruburi autofiletante tabla


5 / o recenzie

Suruburi Autofiletante de la STRIM METAL SRL

BUDESTI, VALCEA
Ne ocupam cu distributia de organe de asamblare, suruburi, piulite, feronerie. Suntem importator direct de feronerie si organe de asamblare.
 • suruburi autofiletante
 • suruburi autoforante
 • suruburi autoperforante
 • suruburi tabla
 • suruburi cap torbant
 • suruburi lemn
Magazinul si depozitul nostru sunt situate in comuna Budesti, langa Ramnicu Valcea la iesirea din oras spre Pitesti.

Tabla Scolara Magnetica Monobloc Alba 2000X1200

EURODIDACTICA SRL - ILFOV
Tabla scolara monobloc alba, cu suprafata metalo-ceramica Caracteristici: suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica, de culoare alba, formata din tabla de otel de 0,25 mm, emailata cu pudra ceramica. Rama din aluminiu de 20mm, cu nervuri de rigidizare..

Surub Inox Autofiletant - Inox

SC MRG STAINLESS GROUP SRL - BUCURESTI
MRG Stainless Group va ofera din stoc sau la comanda o gama diversificata de organe de asamblare din inox si nu numai: - suruburi autofiletante din inox pentru tabla, cap plat crestat, suruburi autofiletante din inox pentru tabla, ...

Suruburi Inox - Suruburi

SC RUBITEK SRL - MURES
Suruburile sunt executate din inox rezistent in mediu coroziv A2 si in mediu acid A4. Pot fi de diferite tipuri metrice cu cap hexagonal, imbus, inecat, cilindric, holzsuruburi, autofiletante pentru tabla.......

Surub Pentru Tabla Cu Locas Torx - Suruburi

SC RUBITEK SRL - MURES
Surubul autofiletant pentru tabla are cap bombat si locas torx, diferite marimi, otel tratat termic si otel inox.......

Surub Cu Cap Inecat Locas Cruciform Inox - Suruburi

SC RUBITEK SRL - MURES
Suruburi metrice cu cap hexagonal, cu cap cilindric si locas imbus, suruburi pentru lemn,suruburi pentru tabla autofiletante si autoforante, stifturi filetate,tije filetate de 1 metru, piulite si saibe fabricate din material otel ino...

Suruburi Autofiletante de la ARCELORMITTAL CONSTRUCTION ROMANIA SA

ILFOV
Compania kontirom, fondata in 1998, membra a grupului arcelor mittal, este parte a diviziei arcelor construction - cel mai mare creator de solutii din otel constructii pentru din europa.
 • suruburi autofiletante
 • rulouri de tabla
 • panouri rezistente la foc
 • profile trapezoidale
 • panouri kontitherm
 • hale metalice

Suruburi Autofiletante de la SC STEEL ROOF ART SRL

GALATI
Producem la dimensiunile cerute de client, pentru evitarea pierderilor si suprapunerilor. TIGLA METALICA finlandeza (inaltimea ondulei 40- TOP NORDIC 400), panouri din aluminiu compozit( alucobond), tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic.
 • suruburi autofiletante
 • profile de etansare
 • burduf etansare
 • retinator de zapada
 • panouri tabla cutata
 • dolie interioara
Fabrica de tigla metalica steel roof art, produce tigla metalica finlandeza (inaltimea ondulei 40- top nordic 400), panouri din aluminiu compozit ( alucobond), tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic.

Suruburi Autoforante de la ITT CONSUMABILE INDUSTRIALE

ILFOV
Principalele grupe de produse pe care le puteti gasi la noi sunt:Bolturi si suruburi cu clasa de rezistenta 6. ITT Consumabile industriale SRL va ofera intreaga gama de organe de asamblare conform standardelor - DIN, ISO si BDC.

S04 Carcasa Control Acces Si Alarma

GRADIENT SRL - IASI
Carcasa este realizata din tabla din otel dublu decapata cu grosimea de 0.8mm si vopsita cu pulberi poliesterice in camp electrostatic. Culoarea standard este gri RAL 7035 texturat. In interior pot fi montate placa de baza electronica, transformatorul de retea..

Ga01 Carcasa Centrale De Alarma

GRADIENT SRL - IASI
Carcasa este realizata din tabla din otel dublu decapata cu grosimea de 0.5mm si vopsita cu pulberi poliesterice in camp electrostatic. Culoarea standard este gri RAL 7035 texturat. In interior pot fi montate placa de baza electronica, transformatorul de retea..

Tabla Scolara Magnetica Monobloc Verde 2000X1200

EURODIDACTICA SRL - ILFOV
Tabla scolara monobloc verde, cu suprafata metalo-ceramica Caracteristici: suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica, de culoare verde, formata din tabla de otel 0.27mm, emailata cu pudra ceramica. Rama din aluminiu de 20mm, cu nervuri de rigidizare. S..

Lubrifianti Industriali de la SC MERIDIAN METAL SRL

HUNEDOARA
Import si comercializare suruburi de calitate, din german, matrice, pvc, tabla autoperforante si autofiletante, pentru panouri din tabla cutata, scule, biti si capete de insurubat, chimice pentru industrie. Import si comercializare suruburi de calitate, din german, matrice, pvc, tabla autoperforante si autofiletante, pentru panouri din tabla cutata, scule, biti si capete de insurubat, chimice pentru industrie, sisteme de ancorare, dibluri metalice si de plastic, ancorari chimice.

Organe De Asamblare Si Elemente De Fixare

ITT CONSUMABILE INDUSTRIAL.. - ILFOV
ITT Bulgaria va ofera intreaga gama de organe de asamblare conform standardelor - DIN, ISO si BDC. In afara de acestea, va oferim si o mare diversitate de elemente de fixare nestandardizate pentru constructii. Principalele grupe de produse pe care le puteti ga..

Tabla Faltuita Click

IND CEMA INTERNATINAL SRL - BUZAU
Concept unic in Romania Vindem-Ieftin.ro Casa de comenzi cumperi mai ieftin dcat in depozite si hypermarketuri. De ce spunem acest lucru fiindca la noi: -nu platesti in plus cheltuieli de manipulare -nu platesti in plus cheltuieli de stocuri -transport dir..